Contact

Alwin

Warehouse

Alwin vertelt over zijn functie in het warehouse

Veel variatie én verantwoordelijkheid. Alwin voelt zich helemaal thuis in het warehouse van TGN|Fritom als meewerkend voorman.

“Willen jullie ook een bak koffie?” is de openingszin van Alwin. Dat lusten we zeker wel, het is nog vroeg, 7 uur ’s ochtends om precies te zijn. We lopen naar de kantine toe waar Alwin even kort een praatje maakt met een andere collega die ook net is aangekomen. Daarna volgen we Alwin met een bakje koffie in de hand naar de plek waar het allemaal gebeurt: het warehouse van TGN|Fritom.

“Als ik ’s ochtends aankom controleer ik als eerste wat er de avond daarvoor is gebeurd. Vervolgens breng ik in kaart wat er allemaal moet gebeuren en verdeel ik de mensen. Ik vind het leuk om het overzicht te houden en mensen aan te sturen in het warehouse. Wat ik zelf doe als ik de indeling heb gemaakt? Ik kijk waar er extra handen nodig zijn en spring dan bij,” vertelt de ambitieuze Alwin.

“Ik hou van de afwisseling en verantwoordelijkheid.”

Zo’n 7 jaar geleden begon hij bij TGN|Fritom als order picker. Inmiddels is hij doorgegroeid tot meewerkend voorman in het warehouse en zien zijn werkdagen er heel afwisselend uit. “Ik doe echt van alles: stickeren, laden en lossen, orders picken, kantoorwerkzaamheden enzovoort. Daardoor leer ik veel verschillende dingen en is het altijd een verrassing hoe mijn werkdag er uitziet. Daar geniet ik echt van!” zegt Alwin.

Als we hem aan het werk zien in het warehouse straalt het plezier ervan af. Er worden onderling de nodige grapjes gemaakt, maar er wordt ook stevig doorgewerkt. “Dat hoort denk ik bij een familiebedrijf. De combinatie van een persoonlijke sfeer en hard werken is voor mij de ideale werkomgeving,” vertelt Alwin tevreden.

Heb je vragen over TGN|Fritom?

Neem contact op met Ingrid Bins

+31 (0)38 8501500
ingrid.bins@tgnfritom.nl