Contact

Kees

Charter

De sociale charter Kees waardeert de vrijheid

Kees werkt samen met zijn vader voor zijn eigen transportbedrijf. “We verrichten al heel lang van maandag tot en met vrijdag opdrachten voor TGN|Fritom. Dat bevalt ons erg goed,” zegt Kees. Wij zochten deze ambitieuze, zelfstandige ondernemer op.

“Al in 1933 is mijn opa begonnen met een eigen transportbedrijf. Mijn vader heeft het van hem overgenomen en hij heeft het stokje weer aan mij overgedragen. Het werken in de transportwereld is er dus echt met de paplepel ingegoten,” vertelt Kees trots.

Hoewel Kees en zijn vader niet direct in dienst zijn bij TGN|Fritom, voelt het wel bijna zo. “Er is altijd ruimte om mee te denken. Het wordt juist gewaardeerd als ook wij onze mening laten horen. Ik vind dat heel prettig,” vertelt Kees. Daarnaast vinden de twee het belangrijk om voor een solide bedrijf te werken waarbij de zaakjes goed op orde zijn. “Wij hoeven ons hier nooit ergens zorgen over te maken, alles is goed geregeld bij TGN|Fritom,” vertelt hij tevreden.

“Wij hoeven ons nooit ergens zorgen over te maken, alles is goed geregeld.”

Het bedrijf overnemen was voor Kees een logische stap en hier liggen ook precies zijn interesses. “Nog voordat ik kon praten, wilde ik al chauffeur worden,” grapt hij. Wat hij zo leuk vindt aan het chauffeursberoep? “Ik vind het heel leuk om met veel verschillende mensen om te gaan. Zo lever ik vaak een lading af bij een sociale werkplaats, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken. Ik vind leuk om daar altijd even een praatje te maken. Ik ken de mensen goed en we gaan heel informeel met elkaar om. Er wordt altijd wel een grapje gemaakt,” zegt Kees met een lach op zijn gezicht.

Ook waardeert hij de vrijheid die hij van TGN|Fritom krijgt. “Ik krijg de opdrachten door die ik moet uitvoeren, maar ik heb de vrijheid zelf te bepalen in welke volgorde ik iets doe. Dat ik mijn eigen tijd kan indelen, vind ik heel prettig,” besluit Kees.

Heb je vragen over TGN|Fritom?

Neem contact op met Ingrid Schuurman

+31 (0)38 8501500
ingrid.schuurman@tgnfritom.nl