Contact

Robby

Rangeerchauffeur

Robby vindt de combinatie van rijden en fysiek bezig zijn het leukst

Robby wilde graag in vrachtwagens rondrijden en pakte zijn kans bij TGN|Fritom.

“Samen met een vriend die bij TGN|Fritom werkt had ik het over mijn ambities om vrachtwagenchauffeur te worden. Hij gaf als tip om bij TGN|Fritom aan de slag te gaan. Dat was precies wat ik wilde en de keuze was dan ook snel gemaakt,” vertelt Robby tevreden.

Hij haalde zijn vrachtwagenrijbewijs en doet nu als terminal trekker chauffeur meer dan alleen in vrachtwagens rondrijden. “Ik ben ook bezig met het laden en lossen van de trailers en het controleren van de wagens. Zo check ik bijvoorbeeld de banden en de motoren.” De combinatie van het regelmatig rijden in vrachtwagens en het echt fysiek bezig zijn vindt Robby mooi. “Deze afwisselende werkzaamheden bevallen mij erg goed,” vertelt hij enthousiast.

“Via TGN|Fritom kon ik mijn rijbewijzen halen, dat was precies wat ik wilde.”

Samen met de andere 9 medewerkers van zijn team heeft Robby het goed naar zijn zin. “Je werkt veel samen met dezelfde mensen waardoor je elkaar echt goed kent. Ook is iedereen altijd wel in voor een geintje. Je kunt wel stellen dat de werksfeer erg goed is,” vertelt hij.

Naast dat hij het goed kan vinden met zijn collega’s, vindt hij TGN|Fritom een fijn bedrijf om voor te werken. “Ze houden veel rekening met je en er is veel mogelijk. Zo wilde ik graag 4 weken op vakantie deze zomer. Ze doen er dan alles aan om dat rond te krijgen. Er is gewoon nooit gezeur, dat is erg prettig en precies waar ik naar op zoek was,” vertelt hij met een lach op zijn gezicht.

Heb je vragen over TGN|Fritom?

Neem contact op met Ingrid Schuurman

+31 (0)38 8501500
ingrid.schuurman@tgnfritom.nl