Contact

Charter

Een werkdag als charter

Als charter werk je als vrachtwagenchauffeur in opdracht van TGN|Fritom en vervoer je goederen van a naar b. Je hebt je eigen vrachtwagen maar je doet in feite dezelfde werkzaamheden als een chauffeur die direct in dienst is bij TGN|Fritom. De planning wordt voor jou gemaakt en verder heb je veel vrijheid. Een werkdag kan er zo uitzien:

07:00 – Het is maandagmorgen 7 uur als jij als één van de eerste weggebruikers de weg op gaat om naar het kantoor van TGN|Fritom in Zwolle toe te rijden. Heerlijk die rust ’s ochtends vroeg. Je hoeft niet bang te zijn voor files.

07:30 – Als je in Zwolle aankomt staat de oplegger al voor je klaar. De wagen is volledig geladen met goederen en ook al aangekoppeld. Dat is gedaan door de laad- en losploeg van TGN|Fritom die ’s nachts hebben gewerkt. Je controleert nog even of er geen gekke dingen aan de wagen te zien zijn en pakt dan nog even een kop koffie op kantoor. Op dit tijdstip beginnen veel chauffeurs, je treft dan ook een heel aantal bij het koffiezetapparaat waar je nog even een praatje met ze maakt. Daarna stap je in om te beginnen met je route.

08:30 – Vandaag zit jouw eerste klant op ongeveer 30 minuten rijden. Daarna ga je nog naar een aantal andere klanten toe die op een steenworp afstand gevestigd zijn. Af en toe ga je naar Duitsland en België, maar vandaag blijf je lekker in de buurt van Zwolle. Je gaat een aantal goederen lossen en bij sommige klanten neem je een nieuwe lading weer mee. Ook krijg je vaak een bak koffie of iets anders lekkers van de klant mee. De afwisseling van rijden, laden en lossen vind je fijn. Zo zit je niet alleen achter het stuur, maar ben je af en toe fysiek bezig.

18:00 –  Rond 6 uur ’s avonds kom je aan bij het kantoor van TGN|Fritom. Hier laat jij de lege oplegger achter, voordat je met jouw eigen wagen weer naar huis toe rijdt. Thuis doe je nog even wat administratie en dan ben je net op tijd klaar om aan te schuiven voor het avondeten.

Heb je vragen over deze functie?

Neem contact op met Ingrid Schuurman

+31 (0)38 8501500
ingrid.schuurman@tgnfritom.nl