Contact

Rangeerder

Een werkdag als rangeerder

Als rangeerder rij je dagelijks op het terrein van TGN|Fritom rond in terminal trekkers. Jij zorgt ervoor dat de trailers steeds op de juiste plaats staan voor het lossen en laden van goederen. Er zijn verschillende shifts waardoor je soms overdag werkt maar soms ook ’s avonds. Jouw werkdag ziet er zo uit:

14:00 – Samen met jouw collega begin je om twee uur met werken. De eerste chauffeurs komen binnenrijden en hun ladingen worden gelost. Als rangeerder is het aan jou de taak om de trailers te verplaatsen wanneer deze gelost zijn. Je rijdt ze bijvoorbeeld naar de parkeerplaatsen aan de achterkant van het pand. Behendig rijd jij overal tussendoor en zorg je ervoor dat het materieel zonder schade op de parkeerplaats terechtkomen.

17:00 – Rond vijf uur is het etenstijd en ga je samen met je collega’s even wat eten in de kantine.

18:30 – Op een gegeven moment moeten de eerste vrachtwagens ook weer geladen worden. Het is aan jou de taak om de trailers naar het juiste dock te rijden waar de vrachtwagen door de laad- en losploeg geladen zal worden. Er zijn veel docks dus je kijkt vooraf ook even goed naar welk docknummer de trailer gereden moet worden.

22:30 – Rond half 11 zit jouw werkdag erop. Je maakt nog even een praatje met een paar collega’s en gaat dan lekker naar huis toe.

Heb je vragen over deze functie?

Neem contact op met Ingrid Schuurman

+31 (0)38 8501500
ingrid.schuurman@tgnfritom.nl